Kategorie Binding - aanhegsel


Binding - aanhegsel

Drukkies en soentjies vir kinders is ook op aanvraag

Die leegheid wat 'n mens voel as hulle ophou borsvoed is baie groot, en hier maak dit nie saak of dit die kinders se besluit of ons s'n was nie, dit is moeilik om aan die idee gewoond te raak! Ek het dit in my eie vlees geleef, maar ek het gevind dat die manier waarop ek voortgaan om hulle die beste van my te gee, want knuffels en soen vir kinders is ook op aanvraag.
Lees Meer
Binding - aanhegsel

Die verhaal van my eerste soen vir my baba, 'n fluistering uit die hart

Ons almal weet vandag dat die opvoeding van ons kleintjies met die outoriteit nie help om gelukkige en veilige kinders te hê nie. Frases soos 'jy doen dit, periode' of 'omdat ek dit gesê het' is al verby. Die hede handel oor soene en kele. En daar word aangetoon dat die gebrek aan toegeneentheid afwykings in die opvoeding en geluk van die kleintjies veroorsaak, tekortkominge wat hulle in hul volwasse lewe sal insleep.
Lees Meer