Kategorie Dialoog en kommunikasie

Die gevaar dat ouers nie taal versorg as kinders voor is nie
Dialoog en kommunikasie

Die gevaar dat ouers nie taal versorg as kinders voor is nie

Kinders is sponsies wat vang, al verstaan ​​hulle dit nie goed nie, selfs die kleinste detail wat rondom hulle gebeur. Om hierdie rede moet ons as ouers en volwassenes, selfs as hulle baie klein is, vir taal sorg as daar kinders voor hulle is. Wat kan gebeur as ons dit nie doen nie? Ietwat verleentheidsituasies soos die een waaroor ek jou gaan vertel en wat ek 'n paar dae gelede ervaar het in die eerste persoon met my dogtertjie.

Lees Meer

Dialoog en kommunikasie

7 foute wat die kommunikasie met u kinders beperk

As 'n kind nie praat of min praat nie, is interaksies nie altyd maklik en spontaan nie. Die kind het minder inisiatief om te kommunikeer en ouers raak angstig, wat ons lei na situasies waar ons skroef, in plaas van 'n atmosfeer te skep wat kommunikasie aanmoedig. Ons wil hê dat hulle ons moet vertel, ons vrae moet beantwoord en sonder dat ons dit besef, stop ons met ons seun.
Lees Meer
Dialoog en kommunikasie

8 ma's probeer kinders opvoed sonder om iets te verbied of nee te sê

& 39; Moenie op die rusbank spring nie & 39;, & 39; Moenie u voete op die tafel sit nie & 39;, & 39; Moenie soveel kos in u mond sit nie & 39;. Die woord NEE is die woord wat ek die beste gebruik, ondanks myself, in my woordeskat, veral as ek by my dogters tuis is. En ek hou nie daarvan nie, want ek het die gevoel dat as ek deur die deur loop, ek 'n diktator word eerder as 'n gelukkige ma om by haar kleintjies te wees.
Lees Meer
Dialoog en kommunikasie

Die gevaar dat ouers nie taal versorg as kinders voor is nie

Kinders is sponsies wat vang, al verstaan ​​hulle dit nie goed nie, selfs die kleinste detail wat rondom hulle gebeur. Om hierdie rede moet ons as ouers en volwassenes, selfs as hulle baie klein is, vir taal sorg as daar kinders voor hulle is. Wat kan gebeur as ons dit nie doen nie? Ietwat verleentheidsituasies soos die een waaroor ek jou gaan vertel en wat ek 'n paar dae gelede ervaar het in die eerste persoon met my dogtertjie.
Lees Meer